Master voorlichtingsdag Groningen

26 maart 2021 16:00 - 19:00

Denk je erover om een masterstudie te gaan doen of te vervolgen aan de PThU? Kom dan naar onze mastervoorlichting. Hier krijg je alles te horen over de inhoud van de masters (ook het aanbod in Amsterdam) en kun je al je vragen stellen. 

Wat kun je verwachten?

  • Een mini-college van een van onze docenten.
  • Informatie over het onderwijsprogramma en praktische zaken zoals toelating, kosten en de premaster.
  • Ervaringsverhaal van een oud-student.

Aanmelden

Je kunt je alvast aanmelden voor deze voorlichtingsdag. We houden je dan op de hoogte.

Cookies

We vinden het belangrijk om je daar goed over te informeren. Cookies helpen ons je ervaring op onze website te verbeteren. Functionele cookies dragen bij aan een soepel draaiende website. Analytische cookies bieden ons inzicht in hoe gebruikers de website gebruiken. Met marketing-cookies kunnen we je op basis van je websitebezoek gepersonaliseerde inhoud bieden.