Master voorlichtingsdag Amsterdam

27 maart 2021 10:00 - 13:00

De volgende mastervoorlichting in Amsterdam vindt plaats op zaterdag 27 maart 2021. Denk je erover om een masterstudie te gaan doen of te vervolgen aan de PThU? Kom dan naar onze mastervoorlichting. Hier krijg je alles te horen over de inhoud van de masters (ook het aanbod in Groningen) en kun je al je vragen stellen. 

Wat kun je verwachten?

  • Een mini-college van een van onze docenten.
  • Informatie over het onderwijsprogramma en praktische zaken zoals toelating, kosten en de premaster.
  • Ervaringsverhaal van een oud-student.

Aanmelden

Je kunt je alvast aanmelden voor deze voorlichting. Je krijgt dan van ons meer informatie.

Cookies

We vinden het belangrijk om je daar goed over te informeren. Cookies helpen ons je ervaring op onze website te verbeteren. Functionele cookies dragen bij aan een soepel draaiende website. Analytische cookies bieden ons inzicht in hoe gebruikers de website gebruiken. Met marketing-cookies kunnen we je op basis van je websitebezoek gepersonaliseerde inhoud bieden.