Symposium 'Connected but Disconnected'

4 februari 2021

Tegen welke (cultuur)verschillen lopen vrouwelijke Afrikaanse theologen aan als zij deelnemen aan het theologisch debat in Nederland? Vrouwelijke theologen uit Vlaanderen, Nederland en Afrika gaan hierover in gesprek op dit symposium.

Sprekers

  • Prof. dr. Mechteld Jansen, Rector  PThU
  • Dr. Anne-Claire Mulder, universitair hoofddocent PThU
  • Dr. Johanneke Kroesbergen-Kamps, Post-doctoral onderzoeker aan de Universiteit van Pretoria 
  • Dr. Heleen Joziasse, diaconaal werker, STEK Den Haag 


Het Engelstalige symposium vindt online plaats. Meer informatie

Cookies

We vinden het belangrijk om je daar goed over te informeren. Cookies helpen ons je ervaring op onze website te verbeteren. Functionele cookies dragen bij aan een soepel draaiende website. Analytische cookies bieden ons inzicht in hoe gebruikers de website gebruiken. Met marketing-cookies kunnen we je op basis van je websitebezoek gepersonaliseerde inhoud bieden.