Presentatie voorlopige uitkomsten onderzoek ‘Koren, cantorijen en zang(ers) in coronatijd’

3 februari 2021

Door de coronamaatregelen zijn veel koren noodgedwongen gestopt met repeteren en zingen tijdens kerkelijke vieringen. Welke impact heeft dit op de zangers en de kerkdienst? Hanna Rijken presenteert de eerste uitkomsten van dit onderzoek tijdens een online bijeenkomst.

Het is helaas niet meer mogelijk om u aan te melden voor deze bijeenkomst.

Cookies

We vinden het belangrijk om je daar goed over te informeren. Cookies helpen ons je ervaring op onze website te verbeteren. Functionele cookies dragen bij aan een soepel draaiende website. Analytische cookies bieden ons inzicht in hoe gebruikers de website gebruiken. Met marketing-cookies kunnen we je op basis van je websitebezoek gepersonaliseerde inhoud bieden.