Bachelor open dag

6 februari 2021

Geïnteresseerd in Theologie? Kom dan langs bij onze online bachelorvoorlichting op 6 februari. Hier leer je wat de opleiding inhoudt, kun je een proefcollege volgen en kun je live je vragen stellen. Meld je aan.

Tijden en aanmelden

De joint bachelor open dag voor Theologie vindt plaats tussen 10.00 en 13.00 uur. Tijdens het programma kun je op ons online platform een proefcollege bijwonen. Ook kun je live chatten met studenten en studieadviseurs om 11.30 uur.

Je kunt je aanmelden voor de open dag op de website van de VU.

Wil je online een echt college meelopen? Dat kan op 31 maart en op 21 april

Cookies

We vinden het belangrijk om je daar goed over te informeren. Cookies helpen ons je ervaring op onze website te verbeteren. Functionele cookies dragen bij aan een soepel draaiende website. Analytische cookies bieden ons inzicht in hoe gebruikers de website gebruiken. Met marketing-cookies kunnen we je op basis van je websitebezoek gepersonaliseerde inhoud bieden.