Online open dag bachelor Theologie Groningen

28 januari 2021

Vanwege corona houdt de Rijksuniversiteit Groningen haar open dag voor de bachelor Theologie online. PThU heeft in deze bachelor een eigen traject. Meld je aan!

Over de open dag

Studieadviseur Kees van den Ende van de Rijksuniversiteit Groningen vertelt je meer over de opleiding. Theologiestudenten Marco Bijdevaate, Sara Kuijper en Daniel Bos zullen hun ervaringen als student met je delen. Waarom hebben zij gekozen voor Theologie in Groningen? Uiteraard is er verder voldoende ruimte om vragen te stellen over de opleiding en studeren aan de RUG, en het bachelortraject van de PThU.

Aanmelden kan via de registratieknop. Je wordt dan doorgeleid naar de aanmeldpagina van de RUG.

Cookies

We vinden het belangrijk om je daar goed over te informeren. Cookies helpen ons je ervaring op onze website te verbeteren. Functionele cookies dragen bij aan een soepel draaiende website. Analytische cookies bieden ons inzicht in hoe gebruikers de website gebruiken. Met marketing-cookies kunnen we je op basis van je websitebezoek gepersonaliseerde inhoud bieden.