Promotie: Interfaith Marriage. A Study of Contextual Church Polity in the Religiously Plural Context of Indonesia

4 december 2020

Trimargono Ebenheser verdedigt aan de PThU zijn proefschrift 'Interfaith Marriage. A Study of Contextual Church Polity in the Religiously Plural Context of Indonesia.'  De publieke verdediging is via livestream te bekijken.

Praktische informatie

Datum: vrijdag 4 december 2020
Aanvangstijd: 11.00 uur
Locatie: online

Promotor: Prof. dr. L.J. Koffeman

Volg de verdediging online

Cookies

We vinden het belangrijk om je daar goed over te informeren. Cookies helpen ons je ervaring op onze website te verbeteren. Functionele cookies dragen bij aan een soepel draaiende website. Analytische cookies bieden ons inzicht in hoe gebruikers de website gebruiken. Met marketing-cookies kunnen we je op basis van je websitebezoek gepersonaliseerde inhoud bieden.