Mastervoorlichting Theologie

2 december 2020 16:00 - 21:00

Theologie studeren? Dat doe je natuurlijk in Amsterdam of Groningen, in een van de masters van de Protestantse Theologische Universiteit. Meer weten? Bezoek op 2 december onze online open dag. Spreek met studenten, docenten en studieadviseurs en stel al je vragen. Meld je aan via het formulier.

Programma

Op dit moment is nog niet duidelijk hoe het programma er precies zal uitzien. Dat hangt af van de coronamaatregelen die in december gelden. Maar we kunnen je wel vertellen wat je in ieder geval kunt verwachten: een mini-college en een gesprek met studieadviseur Annemarie Goosens en enkele studenten.

Aanmelden

Je kunt je alvast aanmelden. Je krijgt dan meer informatie over deze voorlichting.

Cookies

We vinden het belangrijk om je daar goed over te informeren. Cookies helpen ons je ervaring op onze website te verbeteren. Functionele cookies dragen bij aan een soepel draaiende website. Analytische cookies bieden ons inzicht in hoe gebruikers de website gebruiken. Met marketing-cookies kunnen we je op basis van je websitebezoek gepersonaliseerde inhoud bieden.