Bachelor voorlichtingsdagen Amsterdam

30 t/m 31 oktober 2020 09:00 - 17:00

Denk je erover om een bachelor Theologie te gaan doen? En wil je meer weten over de opleiding? Kom dan langs op een bachelorvoorlichtingsdag. De eerstvolgende online bachelorvoorlichtingsdagen zijn op vrijdag 30 oktober en zaterdag 31 oktober 2020.

Aanmelden

Je kunt je aanmelden voor de open dagen op de website van VU. Meer informatie over het programma wordt in oktober bekendgemaakt.

Cookies

We vinden het belangrijk om je daar goed over te informeren. Cookies helpen ons je ervaring op onze website te verbeteren. Functionele cookies dragen bij aan een soepel draaiende website. Analytische cookies bieden ons inzicht in hoe gebruikers de website gebruiken. Met marketing-cookies kunnen we je op basis van je websitebezoek gepersonaliseerde inhoud bieden.