Afscheid Reijer de Vries: de (h)erkenning van onderling pastoraat

30 oktober 2020 15:00 - 17:30

Reijer de Vries neemt afscheid als docent praktische theologie en pastoraat aan de PThU. Hij doet dat met een minisymposium over zijn jarenlange onderzoek naar het onderlinge pastoraat in de gemeente. Vanwege de coronamaatregelen vindt het symposium online via livestream plaats. 

Vanaf 15.30 uur kunt u hier de livestream van de afscheidsbijeenkomst volgen.

Cookies

We vinden het belangrijk om je daar goed over te informeren. Cookies helpen ons je ervaring op onze website te verbeteren. Functionele cookies dragen bij aan een soepel draaiende website. Analytische cookies bieden ons inzicht in hoe gebruikers de website gebruiken. Met marketing-cookies kunnen we je op basis van je websitebezoek gepersonaliseerde inhoud bieden.