Afgelast: presentatie kerkmuziek onderzoek Nederland

2 oktober 2020 00:00

Welke muziekbundels zijn er in de Nederlandse kerken in gebruik? Hoe wordt de samenzang begeleid? Wat is er de afgelopen tien jaar veranderd en hoeveel discussie geeft dat? Hanna Rijken deed hiernaar onderzoek. Vanwege de coronacrisis is de presentatie uitgesteld naar 5 maart 2021.

Afgelast

Helaas hebben wij moeten besluiten de presentatie van het onderzoek uit te stellen naar vrijdag 5 maart 2021.

De reden voor dit besluit is de toename van het aantal coronabesmettingen en de aangepaste richtlijnen van het RIVM. Toen wij de bijeenkomst organiseerden, gingen wij ervan uit dat we ongeveer 100 gasten zouden mogen verwelkomen en dat we mochten zingen. Helaas is het maximum aantal bezoekers nu beperkt tot 50 en wordt zingen afgeraden.

Wij zijn van mening dat een bijeenkomst waarin kerkmuziek centraal staat, niet zonder muziek en zingen kan. Daarnaast zouden wij een deel van de mensen die zich hebben aangemeld, moeten teleurstellen omdat er nu minder plaats is.

Lees meer over het onderzoek en de bijeenkomst.

Cookies

We vinden het belangrijk om je daar goed over te informeren. Cookies helpen ons je ervaring op onze website te verbeteren. Functionele cookies dragen bij aan een soepel draaiende website. Analytische cookies bieden ons inzicht in hoe gebruikers de website gebruiken. Met marketing-cookies kunnen we je op basis van je websitebezoek gepersonaliseerde inhoud bieden.