Gezamenlijke opening academisch jaar VU en PThU

31 augustus 2020 10:30 - 12:00

Met een online feestelijk bijeenkomst in een virtuele aula openen de faculteit Religie en Theologie van de Vrije Universiteit en de Protestantse Theologische Universiteit op maandag 31 augustus gezamenlijk het academisch jaar 2020-2021. De besturen van de faculteit en de PThU nodigen je van harte uit. Zoom mee!

Wat kun je verwachten?

De openingsbijeenkomst is altijd een hoopvol begin van het jaar. Staf en studenten ontmoeten elkaar weer na een zomer van afwezigheid en vaak zijn ook alumni van de partij. Samen kijken we vooruit en delen we onze verwachtingen van het nieuwe jaar. 

In een carroussel van break-out rooms zullen docenten, studenten en alumni vertellen over de projecten waar zij aan werken. Zo kom je meer te weten over de viering van het Abraham Kuyperjaar, het interreligeuze leiderschapsprogramma Emoena, projecten over religie en veerkracht in coronatijd, het Moral Compass Project en enkele innovatieve onderzoeksprojecten zoals het project Islamitische denkers van de twintigste eeuw.

Van harte welkom op 31 augustus!

Praktische informatie

Datum: maandag 31 augustus 2020
Tijdstip: 10.30 - 12.00 uur, de virtuele aula is geopend vanaf 10.20 uur.
Locatie: platform Zoom. De link naar de bijeenkomst volgt later.

Cookies

We vinden het belangrijk om je daar goed over te informeren. Cookies helpen ons je ervaring op onze website te verbeteren. Functionele cookies dragen bij aan een soepel draaiende website. Analytische cookies bieden ons inzicht in hoe gebruikers de website gebruiken. Met marketing-cookies kunnen we je op basis van je websitebezoek gepersonaliseerde inhoud bieden.