Tabitha van Krimpen benoemd tot trainee bestuurslid van de dienstenorganisatie PKN

17 maart 2023

PThU-masterstudent en voormalig Jonge Theoloog des Vaderlands Tabitha van Krimpen is per 1 maart 2023 gestart als trainee bestuurslid van de dienstenorganisatie van de Protestantse kerk (onbezoldigd).

Daarmee maakt ze deel uit van het bestuur, doet mee met de bestuursvergaderingen en vertolkt de stem van jonge generaties in het bestuur. Daarnaast is er door begeleiding en opleidingsbudget de mogelijkheid om zich op bestuurlijk niveau te ontwikkelen. Ook het contact met de Young Board van de dienstenorganistie is belangrijk.

Tabitha: "Ik kijk ernaar uit om me op bestuurlijk niveau in te gaan zetten voor de Protestantse Kerk. Het is mooi om de thema's waar ik al langer mee bezig ben nu ook op centraal niveau handen en voeten te gaan geven."

Naast Tabitha is ook jurist Joachim Martijn begonnen als trainee bestuurslid.