Behoeftenonderzoek lokale diaconieën

3 mei 2022

Met welke vragen zou een landelijk netwerk van diaconieën uw lokale diaconie kunnen helpen? De Federatie van Diaconieën, landelijke vereniging van diaconieën van de Protestantse Kerk, is benieuwd naar jullie behoeften en vragen zodat zij ook in de toekomst van betekenis kan blijven voor diaconieën.

Onderzoek door de PThU

Om te peilen wat er bij lokale diaconieën speelt, voert de PThU (prof. dr. Thijs Tromp) een behoefteonderzoek onder diaconieën in Nederland. Dit onderzoek bestaat uit drie gespreksbijeenkomsten waarin vertegenwoordigers van diaconieën hun ervaringen en inzichten kunnen delen. Deze gespreksbijeenkomsten vinden op de volgende momenten plaats:

  1. 11 juni, van 10:00 tot 12:30, in de Opstandingskerk (Wilhelminaweg 8) in Woerden
  2. 18 juni van 10:00 tot 12:30, in de Vredehorst (Zuidwoldigerweg 32) in Hoogeveen
  3. 25 juni van 10:00 tot 12:30, in de Adventskerk (Camphuysenstraat 4) in Eindhoven

Aanmelden tot en met 28 mei

In totaal zijn er dertig plekken beschikbaar. Geïnteresseerden kunnen zich tot en met 28 mei opgeven bij Kirsten van der Ham, via k.van.der.ham@pthu.nl.

Cookies

We vinden het belangrijk om je daar goed over te informeren. Cookies helpen ons je ervaring op onze website te verbeteren. Functionele cookies dragen bij aan een soepel draaiende website. Analytische cookies bieden ons inzicht in hoe gebruikers de website gebruiken. Met marketing-cookies kunnen we je op basis van je websitebezoek gepersonaliseerde inhoud bieden.