Steun en betrokkenheid bij Oekraïne

24 februari 2022

De Protestantse Theologische Universiteit heeft met ontzetting kennisgenomen van de brute invasie van het Russische leger in Oekraïne.

Onze gedachten zijn bij het Oekraïense volk en bij alle slachtoffers van dit bloedige conflict. In het bijzonder voelen we onszelf verbonden met onze vrienden en collega's van de Ukrainian Catholic University in Lviv waarmee we al lange tijd samenwerken in onderzoek en onderwijs. We leven met hen mee en bidden voor hen en het hele land. 

Bekijk onze speciale pagina over Oekraïne.

Foto: Dr. Oleh Kindiy, dr. Roman Zavyysky, Olena Vlasenko, eerste secretaris, Oekraïense ambassade in Den Haag, en student Stanislav Bondar bij de opening van de fototentoonstelling 'Theology without borders' PThU - UCU (2019).

Video update van Dr Taras Tymo, de Director of International Academic Relations van de theologische faculteit van UCU in Lviv

Cookies

We vinden het belangrijk om je daar goed over te informeren. Cookies helpen ons je ervaring op onze website te verbeteren. Functionele cookies dragen bij aan een soepel draaiende website. Analytische cookies bieden ons inzicht in hoe gebruikers de website gebruiken. Met marketing-cookies kunnen we je op basis van je websitebezoek gepersonaliseerde inhoud bieden.