Masterdiploma uitreiking

16 juni 2021

Dinsdag 15 juni namen 5 studenten hun masterdiploma in ontvangst. Van harte gefeliciteerd met deze mijlpaal!

Geslaagden

De vijf studenten die hun masterdiploma in ontvangst namen, waren:

Rik Willemsen

Rik Willemsten studeerde af op een masterthesis met als titel Paulus: wijsheidsleraar voor de Romeinen? Een onderzoek naar sporen van Paulus’ Korinthische wijsheidsverkondiging in de brief aan de Romeinen op basis van een semantische woordveldanalyse. Bij zijn afstudeertraject is hij begeleid door dr. Jan Krans.

Elizabeth van Deventer

Elizabeth van Deventer behaalde haar masterdiplma met een thesis met als titel Perspectieven op Marcus 3:1-6. Bibliodrama als vorm van bijbeluitleg naast klassieke exegetische benaderingen: een geslaagd experiment? Zij is begeleid door prof. dr. Annette Merz.

Alexander Noordijk

Alexander Noordijk heeft onder begeleiding van prof. dr. Heleen Zorgdrager een masterthesis geschreven met als titel Laat de ‘echte man’ opstaan. Een systematisch-theologisch onderzoek naar de rol en betekenis van masculiniteit binnen de 4e Musketier en het jeugdwerk van de Protestantse Kerk.

Jan Meerkerk

Jan Meerkerk is voor zijn masterthesis afgereisd naar Libanon. De titel van zijn thesis is Verzwakt en verkleind, maar niet verslagen. Een onderzoek naar de missie van de Maronitische, Orthodoxe en Protestantse Kerk in Libanon als het gaat om hun positie in een multireligieuze (door de islam bepaalde) context. Zijn begeleider was dr. Gé Speelman.

Albert Jan Treur

De laatste die zijn diploma in ontvangst nam, was Albert Jan Treur. De titel van zijn masterthesis is Ik met mijn en U met Uw verhaal. Een praktisch-theologisch onderzoek naar narratieve prediking in aangepaste kerkdiensten binnen de Gereformeerde Bond in de PKN. Zijn begeleider was dr. Ciska Stark.

Van harte gefeliciteerd allemaal met jullie diploma. De PThU wenst jullie veel zegen voor jullie toekomst!

Cookies

We vinden het belangrijk om je daar goed over te informeren. Cookies helpen ons je ervaring op onze website te verbeteren. Functionele cookies dragen bij aan een soepel draaiende website. Analytische cookies bieden ons inzicht in hoe gebruikers de website gebruiken. Met marketing-cookies kunnen we je op basis van je websitebezoek gepersonaliseerde inhoud bieden.