Erik Olsman te gast in podcast over hoop in tijden van corona

20 januari 2021

Hoe kunnen we hoop bieden in de coronapandemie? Dat vroeg burgemeester Halsema van Amsterdam afgelopen najaar tijdens een werkbezoek aan de Protestantse Kerk Amsterdam. Als antwoord daarop startte op 18 januari de podcast 'Hoop in tijden van corona'. In de eerste aflevering is Erik Olsman te gast, Universitair Hoofddocent Geestelijke Verzorging aan de Protestantse Theologische Universiteit. 

Podcast beluisteren

De podcast wordt gemaakt door Harmen van der Veen, journalist en podcastmaker. Elke keer zijn bekende en minder bekende Amsterdammers te gast. Met Erik Olsman had Harmen van der Veen een gesprek over hoop: wat is het, hoe functioneert het in tijden van crisis en waar vinden mensen het?

Over de podcast-serie

De serie podcasts is een samenwerking tussen de Protestantse Kerk Amsterdam, de Protestantse Diaconie Amsterdam en de Protestantse Theologische Universiteit vestiging Amsterdam, in nauw overleg met Gemeente Amsterdam.

Cookies

We vinden het belangrijk om je daar goed over te informeren. Cookies helpen ons je ervaring op onze website te verbeteren. Functionele cookies dragen bij aan een soepel draaiende website. Analytische cookies bieden ons inzicht in hoe gebruikers de website gebruiken. Met marketing-cookies kunnen we je op basis van je websitebezoek gepersonaliseerde inhoud bieden.