Afscheid Theo Witkamp

8 december 2020

Met een afscheidsrede, een theologische dans gebaseerd op de tweede Franse suite in c kleine terts van J.S. Bach, nam dr. Theo Witkamp op 8 december 2020 afscheid van de PThU. 

Download de tekst

De rede die dr. Theo WItkamp heeft uitgesproken heeft als titel: ‘Zij meenden dat het een geestverschijning was’ Het Centrum voor Beroepsvorming en Spiritualiteit in de theologische encyclopedie van de Protestantse Theologische Universiteit . 

Lees de volledige tekst van de afscheidsrede

Bekijk het afscheidscollege

Cookies

We vinden het belangrijk om je daar goed over te informeren. Cookies helpen ons je ervaring op onze website te verbeteren. Functionele cookies dragen bij aan een soepel draaiende website. Analytische cookies bieden ons inzicht in hoe gebruikers de website gebruiken. Met marketing-cookies kunnen we je op basis van je websitebezoek gepersonaliseerde inhoud bieden.