Martinikerk vol: volg de opening via YouTube

28 augustus 2020

Inmiddels is het niet meer mogelijk om je aan te melden voor de opening van het academisch jaar van de PThU in de Martinikerk in Groningen. Alle 100 zitplaatsen zijn vergeven. Je kunt de opening wel live volgen via YouTube.

Maximaal 100 aanwezigen

Afgelopen donderdag heeft iedereen die een zitplaats heeft toegewezen gekregen een e-mail gehad met instructies. Echt alleen die mensen die op de aanwezigheidslijst staan, zijn welkom. We mogen de grens van 100 personen helaas niet overschrijden.

Livestream via YouTube

Had je willen komen, maar ben je je vergeten aan te melden, dan kun je de livestream via YouTube volgen. Stel hier alvast een herinnering voor in via YouTube! We hopen er met z'n allen, in Groningen of elders achter de computer, een mooie bijeenkomst van te maken.

Cookies

We vinden het belangrijk om je daar goed over te informeren. Cookies helpen ons je ervaring op onze website te verbeteren. Functionele cookies dragen bij aan een soepel draaiende website. Analytische cookies bieden ons inzicht in hoe gebruikers de website gebruiken. Met marketing-cookies kunnen we je op basis van je websitebezoek gepersonaliseerde inhoud bieden.