In memoriam: Marie Violette Randrianarison

25 juni 2020

Met droefheid maken wij het overlijden bekend van Marie Violette Randrianarison, promovenda en voormalig student aan de Protestantse Theologische Universiteit in Groningen. Marie Violette overleed op 24 juni 2020 in haar woonplaats Antananarivo (Madagascar).

Marie Violette studeerde vanaf 2018 aan de PThU. Nadat zij haar scriptie 'Jesus’s Embodiment of Israel as Reflected in His Use of Deut 6–8 in Matt 4:1–11 to Fight the Devil' met succes had verdedigd, bleef zij als buitenpromovenda op het gebied van het Nieuwe Testament aan onze universiteit verbonden.

We hebben Marie Violette leren kennen als een warme en hartelijke persoon. Zij was een serieuze, gedreven studente die graag leerde van anderen, maar ook niet bang was eigen standpunten te ontwikkelen. Marie Violette stelde haar leven en werk consequent ten dienste van God en de kerk. Haar docenten en studenten zullen haar missen.

Onze gedachten en gebeden gaan uit naar Marie Violettes echtgenoot, kinderen, familie en vrienden. Moge de God van leven hun kracht en troost geven.

Bärry Hartog
Annette Merz
Albert Nijboer

Van de rouwkaart:

"Zolang wij leven, leven we voor de Heer; en wanneer we sterven, sterven we voor de Heer. Dus of we nu leven of sterven, we zijn altijd van de Heer." - Romeinen 14:8

Cookies

We vinden het belangrijk om je daar goed over te informeren. Cookies helpen ons je ervaring op onze website te verbeteren. Functionele cookies dragen bij aan een soepel draaiende website. Analytische cookies bieden ons inzicht in hoe gebruikers de website gebruiken. Met marketing-cookies kunnen we je op basis van je websitebezoek gepersonaliseerde inhoud bieden.