Coronavirus: PThU volgt advies RIVM

10 maart 2020

De PThU volgt de ontwikkelingen rondom het coronavirus op de voet. Voor locatie Amsterdam is er afstemming met VU.

De meest actuele informatie over het coronavirus lees je op de website van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM). PThU heeft een pagina ingericht waarop de meest actuele informatie over het coronavirus staat: pthu.nl/coronavirus.

Update 12 maart

De PThU heeft kennis genomen van de maatregelen die de Rijksoverheid heeft afgekondigd met betrekking tot het coronavirus. Wat dit voor het studeren en werken op de PThU betekent, wordt op dit moment uitgezocht. Nadere berichtgeving volgt op de pagina pthu.nl/coronavirus.  

RIVM

Het RIVM monitort de situatie in Nederland en heeft een vragen- en antwoordenpagina ingericht over het coronavirus waarop je antwoorden vindt op vragen als:

  • Wanneer heb je kans op het nieuwe coronavirus? 
  • Wanneer moet je vanwege het coronavirus thuisblijven?

De PThU volgt de adviezen van het RIVM en houdt deze samen met de VU, voor locatie Amsterdam,  en andere Nederlandse universiteiten nauwlettend in de gaten.

Actuele informatie en updates

Nieuwe informatie van het RIVM is te vinden op de site van het RIVM. Ook op de website van VU is veel informatie te vinden.

Cookies

We vinden het belangrijk om je daar goed over te informeren. Cookies helpen ons je ervaring op onze website te verbeteren. Functionele cookies dragen bij aan een soepel draaiende website. Analytische cookies bieden ons inzicht in hoe gebruikers de website gebruiken. Met marketing-cookies kunnen we je op basis van je websitebezoek gepersonaliseerde inhoud bieden.