Corona: PThU dicht tot en met 6 april

23 maart 2020

Als PThU hebben we in lijn met adviezen van RIVM, VSNU en onze universitaire partners RU en VU alle onderwijsactiviteiten en trainingen op onze fysieke locaties in Groningen, Amsterdam en op Hydepark tot nader order gecanceld. Deze maatregel geldt op dit moment tot en met 6 april a.s. Dit geldt ook voor het postacademisch onderwijs, PNP-onderwijs en KPV-trainingen.

Geen fysieke bijeenkomsten

Ook alle fysieke bijeenkomsten komen te vervallen op de locaties in Amsterdam en Groningen, maar ook Hydepark en andere trainingslocaties. Dit geldt voor studenten en medewerkers. Het gaat hier om onder andere evenementen, bijeenkomsten, vergaderingen, studiedagen enzovoort.

Locaties gesloten

De locaties in Amsterdam en Groningen zijn gesloten tot in ieder geval 6 april. De meest recente informatie over PThU en het coronavirus zijn te vinden op pthu.nl/coronavirus.

Cookies

We vinden het belangrijk om je daar goed over te informeren. Cookies helpen ons je ervaring op onze website te verbeteren. Functionele cookies dragen bij aan een soepel draaiende website. Analytische cookies bieden ons inzicht in hoe gebruikers de website gebruiken. Met marketing-cookies kunnen we je op basis van je websitebezoek gepersonaliseerde inhoud bieden.