Mark de Jager kandidaat voor titel 'Jonge Theoloog des Vaderlands'

30 oktober 2019

De PThU heeft student Mark de Jager uit Groningen voorgedragen als kandidaat voor de titel 'Jonge Theoloog des Vaderlands'. De Jonge Theoloog des Vaderlands wordt door een jury gekozen tijdens de Nacht van de Theologie op zaterdag 16 november 2019 in Hilversum.

Keuze voor (jonge) Theoloog des Vaderlands

De Nacht van de Theologie is een jaarlijks terugkerend evenement waarbij theologie in het middelpunt staat. Tijdens de Nacht worden de Theoloog des Vaderlands, de Jonge Theoloog des Vaderlands en het beste theologische boek gekozen.

Stemmen op Mark

Je kunt stemmen op Mark de Jager via de website van de Nacht van de Theologie.

Cookies

We vinden het belangrijk om je daar goed over te informeren. Cookies helpen ons je ervaring op onze website te verbeteren. Functionele cookies dragen bij aan een soepel draaiende website. Analytische cookies bieden ons inzicht in hoe gebruikers de website gebruiken. Met marketing-cookies kunnen we je op basis van je websitebezoek gepersonaliseerde inhoud bieden.