PThU sluit overeenkomst met UKDW uit Yogyakarta

5 juli 2019

De PTHU en de Duta Wacana Christian University (Yogyakarta, Indonesië) sluiten een nieuwe samenwerkingsovereenkomst. 

Donderdag 3 juli 2019 zetten prof. dr. Mechteld Jansen, rector van de PThU en de decaan van de faculteit Theologie van de Duta Wacana Christian University, Yogyakarta, Indonesië hun handtekening onder een nieuwe samenwerkingsovereenkomst. Hiermee wordt de jarenlange samenwerking tussen beide instellingen bestendigt. De overeenkomst maakt onder meer de uitwisseling van docenten (gastcolleges) en studenten mogelijk, alsook de gezamenlijke supervisie van promovendi.

Duta Wacana Christian University is een van de meest gerenommeerde opleidingsinstituten voor theologen en predikanten in Indonesië. Het biedt een van de weinige door het ministerie van onderwijs met een A-status geaccrediteerde opleidingen aan in de Indonesische archipel.

Cookies

We vinden het belangrijk om je daar goed over te informeren. Cookies helpen ons je ervaring op onze website te verbeteren. Functionele cookies dragen bij aan een soepel draaiende website. Analytische cookies bieden ons inzicht in hoe gebruikers de website gebruiken. Met marketing-cookies kunnen we je op basis van je websitebezoek gepersonaliseerde inhoud bieden.