Bibliodrama op maandag, locatie PThU Groningen

18 juli 2019

Ontdek hoe een Bijbelverhaal je eigen leven raakt door een rol uit dat verhaal over te nemen. Bibliodrama is bijbelstudie met je hoofd en je hele lijf! Ervaar het en laat je verrassen!

De bijbel en jezelf spelend verstaan

Groei in je persoonlijke spiritualiteit door met een groep een Bijbeltekst spelend te verkennen. Ontdek hoe een Bijbelverhaal je eigen leven raakt door een rol uit dat verhaal over te nemen. Bibliodrama is het speelse uitproberen van “een nieuwe versie van jezelf op een Bijbels podium” (T. Tromp). Bibliodrama is bijbelstudie met je hoofd en je hele lijf! Ervaar het en laat je verrassen!

Voor wie?

Een mix van van studenten aan de PThU en mensen van buiten de universiteit. 

Data, tijd en locatie

2019: 7 oktober, 4 november, 2 december

2020: 6 januari, 3 februari, 2 maart, 6 april, 4 mei

Van 18.15 - 20.45 uur in de PThU, Oude Ebbingestraat 25, Groningen.

Deelname is gratis!


Informatie of opgeven (vol is vol): a.b.merz@pthu.nl of 06-34916368

Lees meer over Bibliodrama


Beeld: Le songe de Jacob © Marc Chagall

Cookies

We vinden het belangrijk om je daar goed over te informeren. Cookies helpen ons je ervaring op onze website te verbeteren. Functionele cookies dragen bij aan een soepel draaiende website. Analytische cookies bieden ons inzicht in hoe gebruikers de website gebruiken. Met marketing-cookies kunnen we je op basis van je websitebezoek gepersonaliseerde inhoud bieden.