Boek over geloofsgesprek uitgereikt tijdens synode

30 april 2019

Tijdens de synode afgelopen week kreeg Maarten Wisse het eerste exemplaar gepresenteerd van zijn boek 'De Bijbel in het midden'. Het boek is een uitgave van een nota die Wisse schreef in opdracht van de PKN.

Het boek behandelt het thema 'een goed gesprek' en bevat naast de tekst van de nota ook bijbelstudies en online materiaal. 

Inhoud van het boek

Het boek behandelt welke problemen in de weg kunnen zitten van geloofsgesprekken als er sprake is van verschillende visies. Tegelijk wil het een handreiking zijn om zulke geloofsgesprekken te stimuleren en uit te voeren: geloofsgesprekken zijn tenslotte noodzakelijk in de kerk. Het boek is online op verschillende plekken te bestellen.

Cookies

We vinden het belangrijk om je daar goed over te informeren. Cookies helpen ons je ervaring op onze website te verbeteren. Functionele cookies dragen bij aan een soepel draaiende website. Analytische cookies bieden ons inzicht in hoe gebruikers de website gebruiken. Met marketing-cookies kunnen we je op basis van je websitebezoek gepersonaliseerde inhoud bieden.