Start Nationale Studentenenquête 2019

30 januari 2019

De Nationale Studentenenquête 2019 gaat weer van start! De NSE is een landelijk onderzoek waarin jaarlijks meer dan 250.000 studenten hun mening geven over hun studie. Ook PThU doet hier dit jaar aan mee. Ben je student, dan kun je deze en volgende week een uitnodiging verwachten om je mening te geven over jouw opleiding. 

Hoe werkt het?

Je krijgt via je mail een link toegestuurd. Met deze link kun je de studentenenquête openen. Vul vóór 23 maart de vragenlijst in. Met de resultaten van de NSE2019 kunnen wij dan weer aan de slag om de opleiding te verbeteren. Ook gebruiken toekomstige studenten jouw mening om hun keuze voor een opleiding te bepalen, bijvoorbeeld op de website Studiekeuze123.nl. Laat dus je stem horen! 

Inlog kwijt?

Ben je je inlog-e-mail kwijt? Dan kun je op www.nse.nl alsnog je persoonlijke link opvragen.

Wie voert de NSE uit?

De NSE valt onder verantwoordelijkheid van Stichting Studiekeuze123. Deze stichting is een initiatief van de studentenorganisaties ISO en LSVb, de onderwijskoepels Vereniging Hogescholen, VSNU en NRTO en het ministerie van OCW. Het onderzoek wordt uitgevoerd door het onderzoeksbureau Ipsos.  

Cookies

We vinden het belangrijk om je daar goed over te informeren. Cookies helpen ons je ervaring op onze website te verbeteren. Functionele cookies dragen bij aan een soepel draaiende website. Analytische cookies bieden ons inzicht in hoe gebruikers de website gebruiken. Met marketing-cookies kunnen we je op basis van je websitebezoek gepersonaliseerde inhoud bieden.