Gebouwen dicht tijdens kerstvakantie

18 december 2018

Tijdens de kerstvakantie is de PThU gesloten in Amsterdam en Groningen. Ook de gebouwen zijn dan niet toegankelijk. De gebouwen zijn gesloten van maandag 24 december tot en met dinsdag 1 januari. Op 2 januari zijn we weer geopend.

Bereikbaarheid tijdens de kerstvakantie

Wegens de sluiting van de gebouwen zijn wij niet telefonisch bereikbaar van 22 december tot en met 1 januari. Wij lezen e-mail weer op 2 januari.

Fijne feestdagen

Wij wensen iedereen fijne kerstdagen en een zeer gelukkig en gezegend 2019 toe!

Cookies

We vinden het belangrijk om je daar goed over te informeren. Cookies helpen ons je ervaring op onze website te verbeteren. Functionele cookies dragen bij aan een soepel draaiende website. Analytische cookies bieden ons inzicht in hoe gebruikers de website gebruiken. Met marketing-cookies kunnen we je op basis van je websitebezoek gepersonaliseerde inhoud bieden.