Jonge Theoloog des Vaderlands: Martine Oldhoff van PThU is een van de kanshebbers

22 oktober 2018

Een Theoloog des Vaderlands was er al. Een Jonge Theoloog des Vaderlands nog niet. Voor het eerst wordt tijdens de Nacht van de Theologie, op 27 oktober, een talentprijs uitgereikt aan een student theologie of een net afgestudeerd theoloog.

Martine Oldhoff, student aan de PThU, is een van de kanshebbers. Lees over haar dijfveren in het artikel in Trouw.

Cookies

We vinden het belangrijk om je daar goed over te informeren. Cookies helpen ons je ervaring op onze website te verbeteren. Functionele cookies dragen bij aan een soepel draaiende website. Analytische cookies bieden ons inzicht in hoe gebruikers de website gebruiken. Met marketing-cookies kunnen we je op basis van je websitebezoek gepersonaliseerde inhoud bieden.