PThU ontvangt Erasmus-budget voor uitwisseling studenten en staf binnen Europa

6 juli 2023

Het Nationaal Agentschap Erasmus+ heeft de PThU een bedrag van 28.293 euro toegekend voor de financiering van studenten- en stafmobiliteit naar programmalanden. Met deze subsidie krijgen studenten en docenten de kans aan buitenlandse partnerinstellingen te studeren of onderwijs te verzorgen.

 Voor meer informatie over het Erasmus+ programma of studeren in het buitenland kan contact worden opgenomen met Albert Nijboer, beleidsmedewerker internationalisering en Erasmus-coördinator van de PThU.

Cookies

We vinden het belangrijk om je daar goed over te informeren. Cookies helpen ons je ervaring op onze website te verbeteren. Functionele cookies dragen bij aan een soepel draaiende website. Analytische cookies bieden ons inzicht in hoe gebruikers de website gebruiken. Met marketing-cookies kunnen we je op basis van je websitebezoek gepersonaliseerde inhoud bieden.