Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Wanneer begint en eindigt het programma precies?

Het programma start vrijdag 26 oktober om 13.45 uur en sluit af op zondag 28 oktober om 9.30 uur met een gezamenlijke viering. Wat er daartussen gebeurt vind je in het blokkenschema. Uiteraard ben je vrij om later in te stromen of eerder te vertrekken. Op het programma kun je precies zien welke onderdelen je dan mist. Voor de deelnemers  die zondagmiddag blijven is een extra programma.

Zijn maaltijden en overnachtingen bij de prijs inbegrepen?

Voor maaltijden en overnachtingen, maar ook de overtocht per boot, dien je zelf te zorgen. Onder Praktische Informatie vind je hierover meer informatie. Dieetwensen hoef je daarom niet door te geven.

Ik kan het programma niet goed lezen

Door op de afbeelding van het blokkenschema te klikken wordt deze geopend in een nieuw venster. Op deze manier kun je in- en uitzoomen om de verschillende onderdelen goed zichtbaar te maken. Bovendien kun je het bestand zo alvast opslaan, als je dat wilt.

Ik kan mij niet aanmelden

Op de pagina Aanmelden tref je het inschrijfformulier aan, waar je jouw gegevens invult. Zie je dit formulier niet, dan kan dit aan je internetbrowser liggen. De website werkt het beste met Mozilla Firefox, maar zou ook op andere browsers voldoende moeten werken. Kijk na of je de meest recente versie van je browser geīnstalleerd hebt op je computer.

Ik heb geen (betalings)bevestiging ontvangen

Als het goed is ontvangt je twee bevestigingen per e-mail: een algemene bevestiging en een betalingsbevestiging via iDeal. Kijk altijd eerst of de e-mails niet in de map 'ongewenst' of SPAM terecht zijn gekomen. Is dit niet het geval, dan kan het zijn dat jouw e-mailadres verkeerd genoteerd is of dat er een ander e-mailadres is doorgegeven (bijvoorbeeld van de persoon die je heeft aangemeld). Ook kan het voorkomen dat je wel een algemene bevestiging hebt ontvangen, maar geen betalingsbevestiging. Controleer of het bedrag van je bankrekening is afgeschreven. Is dit het geval, dan is er niets aan de hand. Is het bedrag niet afgeschreven, dan moet je je opnieuw inschrijven. Bij twijfel mag je altijd een e-mail sturen.

Waar moet ik betalen?

Na het invullen van het aanmeldformulier drukt u op de knop ‘Versturen" waarna je op een volgende pagina komt. Hier staat een iDeal-logo waar je op moet klikken om te betalen. Let op: jouw inschrijving is pas compleet als je je ticket ook hebt betaald.

Ik heb niet betaald

Heb je niet betaald? Dan is jouw aanmelding ongeldig, omdat je gegevens en betaling aan elkaar gekoppeld zijn. Vul het aanmeldformulier opnieuw in en let op dat je op het iDeal-logo klikt.

Kan ik meerdere tickets tegelijkertijd bestellen?

Dit kan helaas niet. Tenzij je als groep gaat. Lees hiervoor de pagina met Aanmelden Voor iedere deelnemer dient een nieuw formulier met bijbehorende betaling afgerond te worden, voordat een volgende persoon wordt ingeschreven. Let daarom goed op of je voor iedere inschrijving ook betaald hebt, anders is deze ongeldig.

Wanneer ontvang ik mijn tickets?

De tickets zijn virtueel: je ontvangt deze niet fysiek of per e-mail, omdat het festival op meerdere locaties plaatsvindt. Jouw inschrijving is voldoende. Wel is het nuttig als je zich bij aankomst kunt identificeren.

Zit jouw antwoord er niet tussen? Stuur je vraag dan per mail naar ons.