@Inspiratiefestival2018

Toe aan vernieuwing in kerk of geloof?

Zet dan 26, 27 en 28 oktober in je agenda!

Ben je geīnteresseerd in geloof, betrokken bij een kerk of op zoek naar inspiratie? Kom dan naar het landelijke Inspiratiefestival 2018 op Terschelling. Hier ontmoet je mensen die ook op zoek zijn, ervaringen willen delen of zich verder willen ontwikkelen. Het is een uniek festival op het mooie eiland Terschelling, dat in het teken staat van bezinnen, inspireren en ontmoeten. Samen op zoek gaan naar wat jou inspireert, verbindt en bezig houdt.

Gevarieerd programma

Met een gevarieerd programma aan lezingen, workshops, getijde-vieringen, trainingen, theater en meditatie is er voor elk wat wils. Of je nu op zoek bent naar spiritualiteit en inspiratie, naar verdieping en inhoud, naar creatieve werkvormen of andere vormen van geloofsbeleving. Boeiende thema’s komen aan bod zoals ‘Samen leven en samen kerk zijn’, ‘Gelijk zijn en toch anders geloven’, ‘Keuzes maken en respect hebben voor andere keuzes’ en ‘De kunst van het geloven’. Enkele aansprekende voorbeelden uit ons programma:

  • Mediteren op het strand
  • Pelgrimeren voor gerechtigheid
  • Vrede door bos en duin
  • Muziek in allerlei stijlen

En nog veel meer…..

Het festival start vrijdag om 14.00 uur en sluit zondag af met een gezamenlijke viering om 9.30 uur.
Op zondagmiddag is er nog programma tot 16.00 uur.

Aanmelden kan tot en met 13 oktober 2018. 


Nieuw in 2018: programma voor kinderen

Ook zal er tijdens de aankomende editie van het festival aan de kleinste deelnemers gedacht worden. Speciaal voor kinderen wordt een programma ingericht. Denk daarbij aan Godly Play, Sirkelslag, Kliederkerk op zondagochtend en nog meer speciale activiteiten. Op deze manier is het festival ook voor jonge gezinnen zeer toegankelijk gemaakt! Meer informatie volgt snel!

Kinderen tot 12 jaar mogen gratis naar het festival!

Inspiratiereis voor ambtsdragers, vrijwilligers en kerkenraden

Bent u actief in de kerk als ambtsdrager, in het pastorale werk of diaconale projecten? Wilt u graag een ander geluid laten horen of met anderen mensen nieuwe projecten opzetten? Of gewoon andere betrokken mensen ontmoeten om van te leren en ervaringen uit te wisselen? Dan is het Inspiratiefestival de gelegenheid om als kerkenraad, commissie, team of als groep inspiratie op te doen. Om samen de eerste stap naar verandering te zetten.