Gezocht: Jouw mening!

De PThU heeft voor haar Masteropleiding Theologie een viertal nieuwe profielen opgesteld die we graag door een groep gemotiveerde bachelorstudenten uit verschillende studierichtingen willen laten testen. Uiteraard tegen een mooie vergoeding.

Wie komen in aanmerking?

Zit je in  VWO 5 of 6, studeer je HBO-theologie of volg je een academische bachelor in één van de volgende richtingen: theologie, filosofie, geschiedenis, of aanverwante studies? Dan kom je in aanmerking om mee te doen!

Wat houdt meedoen in?

Aan de hand van een aantal presentaties en stellingen wordt in een middagsessie van 2 uur je mening gevraagd. Door het invullen van een vragenlijst kan jij zo een eerste oordeel geven over onze nieuwe Master en over de verschillende studiemogelijkheden aan de PThU.

Als beloning voor je inspanning ontvang je een VVV bon van 50 Euro.

Wanneer en waar?

Dinsdag 30 mei a.s. gaan we van drie tot vijf uur testen. Dat gebeurt aan de PThU in Groningen, Oude Ebbingestraat 25. Omdat we om drie uur ook echt willen beginnen, vragen we je om ruim op tijd aanwezig te zijn.

Wil jij deelnemen als tester en op deze manier helpen vorm te geven aan de inhoud van onze profielen? Schrijf je dan snel in via onderstaand aanmeldformulier!

Inschrijven kan tot 29 mei a.s.

PThU testpool

Ben jij 30 mei niet in de gelegenheid om aan de test mee te doen maar heb je interesse om geïnformeerd te worden over komende testen? Ook dan kan je je inschrijven. Vink dan even aan dat je graag in onze testpool wilt worden opgenomen.