Home/Onderwijs/Voorlichtingsdagen PThU/voorlichtingsdagen_Masteropleidingen_PThU

Mastervoorlichtingsdagen

Mastervoorlichting Amsterdam - 7 maart 2020

De volgende mastervoorlichtingsdag in Amsterdam vindt plaats op zaterdag 7 maart 2019. Laat je inspireren door de ervaringen van een huidige student, hoor alles over de inhoud van de masters (ook over de Groningse masters) en stel je vragen. 

Mastervoorlichting Groningen - 27 maart 2020

Tijdens deze voorlichting kun je informatie krijgen over alle masteropleidingen van de PThU (ook de opleidingen in Amsterdam). De voorlichting wordt gegeven in twee bijeenkomsten. De bijeenkomst in de middag richt zich op studenten die op dit moment een bachelor-opleiding volgen en op studenten die een tweede master willen gaan doen.

De bijeenkomst in de avond is speciaal voor mensen die al werkzaam zijn, maar die overwegen om uit persoonlijke interesse theologie te gaan studeren of een carriereswitch willen maken.

Een dagje masterstudent

De vragen die zijn aangegeven met een * zijn verplicht.

Wil je zelf meemaken hoe het is om een van onze theologie-masters te volgen? Dan kun je je aanmelden om een dagje mee te lopen. Je volgt een college en kunt studenten ontmoeten en hen alles vragen over de opleiding. Meld je aan via het formulier.

Persoonsgegevens