Home/Onderwijs/Praktische informatie/Studentenbegeleiding

Studentenbegeleiding

De PThU vindt begeleiding en persoonlijke aandacht belangrijk. Daarom zijn er verschillende manieren waarop we je als student kunnen begeleiden tijdens je studie.

Studentendecanen
mr. drs. Bastiaan Kobes
Studentendecaan PThU Groningen
b.j.kobes@pthu.nl

Een studie kiezen is niet gemakkelijk en door de nieuwe overheidsmaatregelen wordt het je nog lastiger gemaakt. Beperkte studiefinanciering, steeds hogere tarieven voor collegegeld. Een bindend studieadvies na je eerste studiejaar. Het zijn allemaal zaken waar je als student mee te maken hebt en dat kan de nodige vragen en onzekerheid opleveren.

Loop niet te lang rond met vragen over je studie en studeren. Bel of mail voor een afspraak met een van onze studentendecanen. Zij helpen je graag met informatie of advies.

Academiepastor

Mw. ds. Jasja Nottelman is academiepastor van de PThU. Zij doet haar werk voor iedereen die onderwijs bij de PThU volgt en ingeschreven staat in het kerkelijk album. Zij is beschikbaar voor iedereen die behoefte heeft aan een persoonlijk gesprek. Omdat zij op geen enkele wijze betrokken is bij de beoordeling van de geschiktheid voor het ambt van predikant kun je ook een beroep op haar doen als er problemen (zijn) ontstaan rondom de geschiktheid.


Bureau Studentenzaken Groningen

Bij Bureau Studentenzaken van de PThU kun je terecht met je vragen over inschrijving en uitschrijving, betaling van collegegeld, inschrijving kerkelijk album, cijferadministratie, enzovoort. Ook voor de aanvraag van examens is Bureau Studentenzaken de juiste plek.

Het bureau is dagelijks geopend van 9.00 uur tot 16.00 uur.