Corona-update: duidelijkheid in alle gecommuniceerde data

2 april 2020

28 april, 1 juni, 29 juni... Welke data hanteert de PThU? In dit bericht geven we je duidelijkheid: thuiswerken tot 1 juni, geen fysieke colleges tot 29 juni.

Juiste data

De PThU volgt de maatregelen van de overheid op: voorlopig blijven de deuren van de gebouwen gesloten en zijn de colleges online. Omdat er tot nu toe verschillende data zijn gecommuniceerd, zetten we hieronder de juiste data op een rij. 

1 juni 2020

Tot deze datum werken alle medewerkers van de PThU vanuit huis en zijn de gebouwen gesloten. Dat betekent dat ook studentstudieplekken niet beschikbaar zijn. Deze datum is onder voorbehoud. Als het kabinet rond 28 april besluit om de termijnen van de genomen maatregelen te wijzigen, kan ook deze datum veranderen.

29 juni 2020

Tot deze datum worden alle colleges online gegeven. Er zijn dus geen fysieke colleges op locatie.

Cookies

We vinden het belangrijk om je daar goed over te informeren. Cookies helpen ons je ervaring op onze website te verbeteren. Functionele cookies dragen bij aan een soepel draaiende website. Analytische cookies bieden ons inzicht in hoe gebruikers de website gebruiken. Met marketing-cookies kunnen we je op basis van je websitebezoek gepersonaliseerde inhoud bieden.