Foto-expositie 'Theologie zonder grenzen' feestelijk geopend

14 februari 2020

De eerste secrataris van de ambassade van Oekraïne in Nederland, mevrouw Olena Vlasenko en fotograaf Rob Nelisse openden op 6 februari de foto-expositie 'Theologie zonder grenzen'. De expositie geeft een gezicht aan de jarenlange samenwerking tussen de PThU en de Katholieke Universiteit van Lviv, Oekraïne.

De eerste secrataris van de ambassade van Oekraïne, mevrouw Olena Vlasenko en fotograaf Rob Nelisse openden op 6 februari de foto-expositie 'Theologie zonder grenzen'. De expositie geeft een gezicht aan de jarenlange samenwerking tussen de PThU en de Katholieke Universiteit van Lviv, Oekraïne. Bij de presentatie vertelde prof. dr. Heleen Zorgdrager, docent aan de PThU en gastdocent in Lviv hoe de samenwerking is gegroeid. Prof. Roman Zviyskyy en dr. Oleh Kindey waren vanuit Lviv gekomen om bij de opening aanwezig te zijn. Stanislav Bondar, student uit Lviv, vertelde over zijn ervaringen als exchangestudent aan de PThU. De Slavische zanggroep Raduznaya zorgde voor muziek en zang bij de opening.

Cookies

We vinden het belangrijk om je daar goed over te informeren. Cookies helpen ons je ervaring op onze website te verbeteren. Functionele cookies dragen bij aan een soepel draaiende website. Analytische cookies bieden ons inzicht in hoe gebruikers de website gebruiken. Met marketing-cookies kunnen we je op basis van je websitebezoek gepersonaliseerde inhoud bieden.