PThU start contactkring voor alumni met een wetenschappelijke belangstelling

26 maart 2019

De PThU start een contactkring voor alumni die op de hoogte willen blijven van het wetenschappelijk onderzoek binnen hun alma mater.

De contactkring is ook bedoeld voor alumni die de ambitie hebben zelf wetenschappelijk onderzoek uit te voeren en die geïnformeerd willen worden over financieringsmogelijkheden of vormen van samenwerking. Ook buitenpromovendi en leden van de Societas Doctorum Ecclesiae zijn van harte welkom om zich aan te sluiten.

Aanmelden voor de contactkring

Belangstellenden kunnen een mail sturen naar researchsupport@pthu.nl met daarin hun contactgegevens. Graag in de onderwerpregel vermelden: ‘Contactkring Alumni PThU in oprichting’. Reageer ook wanneer je contactgegevens gewijzigd zijn sinds je afstuderen. Sta je in contact met oud-studiegenoten, breng dit bericht dan onder hun aandacht.

Cookies

We vinden het belangrijk om je daar goed over te informeren. Cookies helpen ons je ervaring op onze website te verbeteren. Functionele cookies dragen bij aan een soepel draaiende website. Analytische cookies bieden ons inzicht in hoe gebruikers de website gebruiken. Met marketing-cookies kunnen we je op basis van je websitebezoek gepersonaliseerde inhoud bieden.