Prof. Rick Benjamins geeft colleges in Oslo

8 oktober 2018

In de eerste week van oktober bezocht prof. Rick Benjamins de MF Norwegian School of Theology, Religion and Society in Oslo.

Hij was daar in het kader van het Erasmus + project op uitnodiging van Jan-Olav Henriksen, die twee jaar geleden ‘visiting professor’ aan de PThU was en een tijd in Amsterdam verbleef.

Benjamins gaf een aantal colleges in het kader van de godsdienstfilosofie, die in Oslo net als de ethiek, dogmatiek en missiologie deel uitmaakt van één geïntegreerd vak systematische theologie. Hij verzorgde de colleges ‘Wat is godsdienstfilosofie?’, ‘Het bestaan van God’, ‘God en het kwaad’ en ‘Godsdienstkritiek’ voor masterstudenten.

Cookies

We vinden het belangrijk om je daar goed over te informeren. Cookies helpen ons je ervaring op onze website te verbeteren. Functionele cookies dragen bij aan een soepel draaiende website. Analytische cookies bieden ons inzicht in hoe gebruikers de website gebruiken. Met marketing-cookies kunnen we je op basis van je websitebezoek gepersonaliseerde inhoud bieden.