Home/actueel/PThU nieuws/PThU Vacature Medewerker Bibliotheekservices
16 mei 2017

PThU Vacature Medewerker Bibliotheekservices

Werken in het hart van de wetenschappelijke informatievoorziening? Heb je ruime ervaring met bibliotheeksystemen en lijkt het je leuk om (internationale) studenten en medewerkers wegwijs te maken op de studiezaal en in de (digitale) collecties en bestanden die samen de bibliotheek van de PThU vormen?

Voor onze vestiging in Amsterdam zoeken wij een: Medewerker Bibliotheekservices (m/v)

Samen met je collega’s in Amsterdam en Groningen ben je verantwoordelijk voor de wetenschappelijke informatievoorziening aan studenten en medewerkers van de PThU en een groeiende groep bibliotheekgebruikers van buiten de PThU. Je werkplek is op de studiezaal, centraal gelegen op de vestiging van de PThU in het hoofdgebouw van de Vrije Universiteit. De werkzaamheden omvatten zowel taken in de frontoffice als in de backoffice.

Zo beantwoord je onder meer informatievragen en geef je voorlichting. Met je collega’s draag je zorg voor het afhandelen van leenaanvragen en de uitleenadministratie.

Met een relevante HBO opleiding en ruime ervaring in het werken met bibliotheeksystemen, bij voorkeur OCLC, heb je een resultaatgerichte instelling. Daarnaast beschik je over uitstekende contactuele eigenschappen.

Gezien onze specifieke collectie gaat onze voorkeur uit naar iemand die lid is van de Protestantse Kerk of een ander protestants kerkgenootschap, of anderszins kennis/affiniteit heeft met theologie en religie.

Ben jij de veelzijdige bibliotheekmedewerker die we zoeken?

Reageer dan nu!

Binnen de ruimte van 0,8 fte kan jij een jaar lang je talenten in zetten. Met het uitzicht op een vast contract en de mogelijkheid om je deskundigheid te bevorderen, nodigen we je graag uit om te reageren. Buiten het salaris (schaal 6, CAO Nederlandse Universiteiten) biedt de PThU goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een 13e maand en een goed aanbod in vakantie dagen. 

Als jij uiterlijk 3 juni reageert en ons laat weten waarom we jou moeten hebben, krijg jij snel te horen of we je uitnodigen voor een gesprek!

Meer info nodig? Bel of mail met Wiljan Puttenstein (hoofd bibliotheek) 088-3371658, jwputtenstein@pthu.nl. Je kunt je sollicitatie en CV t/m zaterdag 3 juni 2017 mailen naar fckuilboer@pthu.nl. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Lees de uitgebreide functie omschrijving hier