Home/actueel/PThU nieuws/Nog een PThU-opleiding verkozen tot topopleiding
14 maart 2019

Nog een PThU-opleiding verkozen tot topopleiding

Voor de tweede keer dit schooljaar is een PThU-opleiding door de Keuzegids verkozen tot topopleiding. Dit keer gaat het om de eenjarige Master of Theology. De Keuzegids Masters 2019 gaf deze opleiding het predikaat 'topopleiding'. Eind 2018 was de Keuzegids al vol lof over de bachelor-opleiding Theologie van de RUG, waarin PThU een traject verzorgt.

Mening van de Keuzegids

De Keuzegids geeft aan dat studenten bijzonder tevreden zijn over de eenjarige master van PThU. "De studenten zijn over alle aspecten positief," staat in de gids. "De opleidingen onderscheiden zich vooral door de sterke focus op de praktijk. Zo is er veel contact met professionals uit de beroepspraktijk." Wie kiest voor een opleidingen met christelijke inslag, kan het beste terecht bij PThU, TU Kampen of TUA, aldus de gids.

Verheugde reacties

Coördinator van de masteropleiding, Henk van den Bosch, reageert verheugd op de waardering van de Keuzegids. "Ik ben vanzelfsprekend heel blij met de hoge waardering die studenten voor deze opleiding hebben. En het bevestigt mijn overtuiging dat we met deze opleiding iets heel goeds in handen hebben. Het is een heel mooi resultaat, en een groot compliment voor alle zo intensief bij deze opleiding betrokken docenten."