Bachelor theologie open dag (online)

30 januari 2023 16:00

Wil je meer weten over de bachelor Theologie van de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) met PThU-traject? Kom naar de online bachelor open dag van de RUG op 30 januari. 

Over het programma

Tijdens de voorlichtingsronde krijg je informatie over de inhoud en opbouw van de opleiding Theologie en het PThU-traject. Daarnaast volg je tijdens dit uur een proefcollege van dr. Arjen Bakker (docent Oude Testament) zodat je alvast ervaart hoe het is om bij de RUG te studeren. Mocht het mogelijk zijn om de Open Dag ook op de faculteit te bezoeken, dan geven onze studenten graag een rondleiding door het prachtige historische gebouw. van de faculteit Theologie en Religiewetenschappen van de RUG. Ook de studieadviseurs van de RUG zijn aanwezig en kunnen je helpen met het kiezen van een studie die het beste bij jou past.

Aanmelden

Je kunt je vanaf 15 januari 2023 aanmelden om de online bachelor open dag bij te wonen door op de knop 'aanmelden' hierboven te klikken. 

Cookies

We vinden het belangrijk om je daar goed over te informeren. Cookies helpen ons je ervaring op onze website te verbeteren. Functionele cookies dragen bij aan een soepel draaiende website. Analytische cookies bieden ons inzicht in hoe gebruikers de website gebruiken. Met marketing-cookies kunnen we je op basis van je websitebezoek gepersonaliseerde inhoud bieden.