Alumni webinar 'Zingend door het leven'

19 januari 2023

Ben jij wel eens op zoek naar een lied voor een speciale gebeurtenis in het leven, maar weet je niet zo goed wat je moet zingen? Speciaal voor oud-studenten van de PThU organiseert de PThU een webinar over liederen die je kunt (laten) zingen bij verschillende markerende levensgebeurtenissen. Dit webinar 'zingend door het leven' vindt plaats op 19 januari 2023 en spreker is dr. Hanna Rijken, universitair docent Theologie en de kunsten.

We gaan samen luisteren naar en nadenken over welke liederen passen in het pastoraat bij bijzondere momenten in het leven, bij het begin en het einde van het leven, bij verdriet, bij vreugde. Daarbij kijken we ook naar verschillende liedculturen, zoals de diverse psalmberijmingen, liederen uit de schat der eeuwen en nieuwe liederen. Natuurlijk is er ook volop ruimte voor vragen.

Praktische informatie

Het webinar is voor oud-studenten (alumni) van de PThU en haar rechtsvoorgangers.
We beginnen om 19.30 uur (inloggen mogelijk vanaf 19.25 uur). Om 21.00 uur sluiten we af. Om deel te kunnen nemen heb je een computer nodig met een goed werkende internetverbinding.

Aanmelden

Het is belangrijk dat je je aanmeldt zodat we je een dag van tevoren de link naar het online platform Zoom kunnen toesturen.

Cookies

We vinden het belangrijk om je daar goed over te informeren. Cookies helpen ons je ervaring op onze website te verbeteren. Functionele cookies dragen bij aan een soepel draaiende website. Analytische cookies bieden ons inzicht in hoe gebruikers de website gebruiken. Met marketing-cookies kunnen we je op basis van je websitebezoek gepersonaliseerde inhoud bieden.