Bridging Gaps 2022 eindpresentaties

17 t/m 18 november 2022

De zestien studenten die de afgelopen drie maanden aan het Bridging Gaps-programma 2022 deelnamen, geven op 17 en 18 november hun eindpresentaties. U kunt de presentaties in Amsterdam of online bijwonen.

Programma

Onze groep van zestien studenten heeft hard gewerkt aan hun research papers tijdens hun verblijf van drie maanden in Amsterdam en we zijn benieuwd naar hun belangrijkste bevindingen. U kunt alvast het programma van het evenement downloaden.

Locatie 

De presentaties vinden plaats bij de PThU, De Boelelaan 1105 in Amsterdam, in de PThU-filmzaal (1E24). Als u fysiek niet aanwezig kunt zijn, kunt u ook (een deel van) de presentaties virtueel bijwonen via Zoom. U krijgt de Zoom-gegevens via e-mail toegestuurd nadat u zich heeft aangemeld.

Aanmelden

Cookies

We vinden het belangrijk om je daar goed over te informeren. Cookies helpen ons je ervaring op onze website te verbeteren. Functionele cookies dragen bij aan een soepel draaiende website. Analytische cookies bieden ons inzicht in hoe gebruikers de website gebruiken. Met marketing-cookies kunnen we je op basis van je websitebezoek gepersonaliseerde inhoud bieden.