Afscheid prof. dr. Frits de Lange

4 juni 2021

Dr. Frits de Lange neemt afscheid van de PThU. Vanaf 1997 is hij hoogleraar Ethiek, eerst aan de Theologische Universiteit Kampen, later aan de PThU in Groningen. De PThU biedt dr. Frits de Lange een afscheidssymposium aan dat in het teken staat van zijn monografie 'Eindelijk volwassen. De wijsheid van de tweede levenshelft'. 

Op dit moment is het nog niet mogelijk op u aan te melden. Houd de website in de gaten voor meer informatie.

Cookies

We vinden het belangrijk om je daar goed over te informeren. Cookies helpen ons je ervaring op onze website te verbeteren. Functionele cookies dragen bij aan een soepel draaiende website. Analytische cookies bieden ons inzicht in hoe gebruikers de website gebruiken. Met marketing-cookies kunnen we je op basis van je websitebezoek gepersonaliseerde inhoud bieden.