Bachelorvoorlichting Theologie

13 april 2021 19:30 - 20:30

Theoloog worden? Maar wil je eerst een idee krijgen van wat de studie inhoudt? Op onze voorlichting kom je er alles over te weten. Meld je aan.

Inhoud

Tijdens de voorlichting vertelt de opleidingscoördinator je meer over de inhoud van het studieprogramma en de samenwerking van PThU en de Vrije Universiteit. De studieadviseur gaat in op de ervaringen van studenten tijdens de studie. Ook komt er een student aan het woord.

De voorlichting vindt plaats via Zoom. Wanneer je je hebt aangemeld, krijg je een dag van tevoren de Zoom-link en inloggegevens toegestuurd.

Aanmelden

Cookies

We vinden het belangrijk om je daar goed over te informeren. Cookies helpen ons je ervaring op onze website te verbeteren. Functionele cookies dragen bij aan een soepel draaiende website. Analytische cookies bieden ons inzicht in hoe gebruikers de website gebruiken. Met marketing-cookies kunnen we je op basis van je websitebezoek gepersonaliseerde inhoud bieden.