Home/actueel/PThU agenda/Inspiratiefestival 2018 op Terschelling
26 oktober 2018

Inspiratiefestival 2018 op Terschelling

Toe aan vernieuwing in kerk of geloof? Ben je geīnteresseerd in geloof, betrokken bij een kerk of op zoek naar inspiratie? Kom dan naar het Inspiratiefestival 2018 op Terschelling. Hier ontmoet je mensen die ook op zoek zijn, ervaringen willen delen of zich verder willen ontwikkelen. Het is een uniek festival op het mooie eiland Terschelling, dat in het teken staat van bezinnen, inspireren en ontmoeten. Samen op zoek gaan naar wat jou inspireert, verbindt en bezig houdt.

Zie hier alle programma-onderdelen van het festival voor cultuur, verdieping, spiritualiteit.

Diverse programma-onderdelen met medewerkers van de PThU

Naast vieringen, theater, meditaties, wandelingen zijn er ook lezingen en debatten. Meerdere medewerkers van de PThU zijn erbij en delen hun kennis en gaan het gesprek graag aan.

Barry Hartog met een workshop over de Dode Zeerollen, Jacobine Gelderloos met een lezing over dorpskerken en een paneldiscussie om anders te kijken naar je dorpskerk, Erica Meijers over pionieren rond de maaltijd, Marten van de Meulen met een lezing over anders kijken naar de kerk, Anne-Claire Mulder gaat in op het actuele #metoo, en Henk de Roest en anderen nemen deel aan het panelgesprek over (on)geloof in Nederland.

Aanmelden

Aanmelden en betalen gaat via de site. Kies hier of u zich individueel aanmeldt of met een groep (min. 8 personen).